GRATIS FRAKT OG RETUR

Hello, Sweater Weather!

Strikk vi elsker!

Vi legger ikke skjul på at vi er veldig glad i strikk, og denne sesongen har vi lagt vår elsk på Levete Room sine gensere. Levete Room er et nytt skandinavisk merke som fokuserer på tidløs og elegant design i god kvalitet. Ikke rart at vi og kundene våre synes de har laget noen av de fineste og deiligste strikkegenserne denne sesongen! 

Vi er alltid på utkikk etter plagg og brands som deler vår visjon; å hjelpe kvinner med å sette sammen en garderobe bestående av plagg som er enkle å style - både til jobb og hverdag. 

Her er våre mest populære gensere denne sesongen!

 

 

Dalai sweater kr. 1199,-

Dalai er en fantastisk myk og deilig strikkegenser i alpaca-mix. Den har lurex detaljer ved halsen og ermene samt gullknapper på skuldrene. Denne genseren har feminine detaljer som fremhever garderoben din, enten du skal sitte på kontoret en hel dag eller ta en drink etter jobb. Her er den stylet med Alfa blazeren. 

 

Caylee sweater kr. 999,-

Caylee er en super myk strikkegenser i kid-mohair og merino ull-blanding med rund hals og nydelige metalliske detaljer. Her stylet med Cava buksene.

 

Cille sweater kr. 999,-

En av de mest populære strikkegenserne våre er Cille sweater. Denne genser er laget i en alpaca og ull-mix, har en smal passform og en ultra feminin hals. I sesongens farge blir denne genseren ditt go-to-plagg for kalde vinterdager. Her stylet med Cava buksen.

 

Cille cardigan kr. 1295,-

En must-have i din garderobe denne sesongen! Deilig stikkecardigan i alpaca og ull-mix. Kan styles med en bluse eller en enkel t-shirt under. Her stylet med Asla bow blouse.

 

Alett cashmere kr. 1299,-

Super genser i 100% cashmere med feminin hals i nydelig farge! Fin til å bruke under en skjorte eller en kjole. Finnes også i pudder rosa.

 

Ally sweater kr. 999,-

Ullgenser med ballongermer i mykt stoff som gjør den behagelig å ha på samtidig som den ser fantastisk ut. Perfekt å bruke over en skjorte eller alene. Kommer også i pudder rosa.

Oppdag mer strikk her :)


Legg igjen din kommentar

Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres.

Salg

Ikke tilgjengelig

Utsolgt