GRATIS FRAKT OG RETUR

Enkle stilgrep for gravide!

 

Å kle seg trendy under graviditeten er ikke alltid lett. Når jeg ble gravid gledet jeg meg til å kjøpe noen nye plagg som kunne få plass til den voksende magen. Jeg må innrømme at det ikke gikk helt som jeg hadde tenkt meg. 

Første gangen jeg sto foran gravid-avdelingen ble jeg rimelig skuffet. Det kjentes ut som om jeg var nødt til å ha på meg plagg som hverken fikk meg til å føle meg feminin eller passet helt til min kropp. Det vakreste med kroppen er at den klarer å tilpasser seg til den enorme forandringen vi går gjennom i graviditeten og alle får forskjellige og unike former. 

Klesutvalget blir dessverre noe mer begrenset, men det betyr ikke at man skal bytte ut hele garderoben sin i 9 måneder. Etter magen begynte å poppe ut var jeg skeptisk til å eksperimentere med min egen garderobe. Det som reddet meg var å innse at man ikke alltid trenger å handle på gravid-avdelingen, men man kan tilføre garderoben sin noen få plagg som også kan brukes etter graviditeten. Under har jeg valgt ut noen plagg som er tidløse.

 

Gensere

Deilige gensere kan redde garderobekrisen når man går gravid. Velg gjerne gensere som har god stretch, ribbe gensere er helt geniale. Har du også en genser som du er glad i, men den strammer over magen, brett den litt over skjørtet eller kjolen så kan du lett bruke den igjennom graviditeten. 

Caylee sweater

 

 

Enjoy pullover

 

 

Birgit blouse

 

 

Kjoler

Kjoler eller tunica i god stretch kan få deg til å føle deg ekstra feminin og de fremhever den fine magen. Man kan velge kjoler som også enkelt kan brukes etter den voksende magen forsvinner, velg gjerne kjoler med litt ekstra detaljer. Ta hensyn til at ikke alle kjoler nødvendigvis har et snitt som tilpasser seg den voksende magen og da kan den stramme litt for mye eller bli for kort. Husk, du kan alltid føle deg både komfortabel og elegant samtidig. 

Sleeve dress with high slits

 

 

Villeroy dress

 

 

Skjørt og bukser

Jeg syns det var vanskelig å finne gravidbukser og skjørt som jeg følte meg komfortabel i. Heldigvis kom jeg over et blogg-innlegg som Jenny Skavlan hadde postet under “syom” og bestemte meg for å lage både skjørt og bukser selv. Ta en titt her og kanskje du også blir inspirert til å lage noe som passer akkurat for din kropp. Hvis du ikke du har sydd tidligere, være litt OBS på at det tar litt lengre tid enn det Jenny estimerer :) 

 

For flere anbefaling om hva som passer under graviditeten se på Gravid-vennlig delen hos For Ynde.

 

 


Legg igjen din kommentar

Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres.

Salg

Ikke tilgjengelig

Utsolgt