GRATIS FRAKT OG RETUR

Basics underdelene du trenger denne høsten for å bygge en basis garderobe 🍂

 

Å finne, og investere i de riktige plaggene, kan noen ganger være både tidskrevende og dyrt. Men trenger det å være sånn? Og hvilke plagg er de viktigste baseplaggene? Med noen enkle underdeler kan du enkelt bygge din «basisgarderobe» om fint fungerer til både jobb og hverdag.

 

Skjørt

Et feminint skjørt kan være et perfekt plagg for å ditt “day-to-night” antrekk. Vi har lagt vår elsk på blyantskjørt denne sesongen, og vi legger ikke skjul på at vi er glade i detaljer. Et blyantskjørt kan lett se litt grått og kjedelig ut, men velger du et skjørt med detaljer, kan du være sikker på at du skiller deg ut i mengden.

Favoritter: 

Cava pencil skirt kr. 699,-

Wave skirt kr. 599,-

 

Tab skirt kr. 899,-

 

Kjole

Alle snakker om å finne den perfekte lille sorte, og ja, det er definitivt en god investering. Men det betyr ikke at den skal være sort, eller hva? En mørkblå kjole kan være like delikat som den lille sorte, det kan til og med bli ditt «go-to» plagg. Velg en kjole som kan se like elegant og fin ut i pumps som den gjør med et par ballerinas, eller et par kule sneakers.

Favoritter: 

Long shirt dress kr. 1299,-

 

Crescent dress - marineblå kr. 1399,-

 

Villeroy dress kr. 1199,-

 

Bukser

Sist men ikke minst, anbefaler vi bukser med en liten vri. En dressbukse trenger ikke å være så «straight». Finn en bukse som er lett og bevegelig i stoffet, slik at den er behagelig å ha på seg. Hvis du helst vil ha bukser og blazer av samme farge, kan du jo kanskje vurdere hele settet. Du vil sjeldent finne matchende stoff og farge igjen, med mindre du kjøper hele outfiten.

Favoritter: 

Cava dressbukse kr. 899,-

 

Episode wideleg pant kr. 1399,-

 

Pantalon with buttons kr. 1049,-

 

 


Legg igjen din kommentar

Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres.

Salg

Ikke tilgjengelig

Utsolgt