GRATIS FRAKT OG RETUR

Back to business! Overdelene du trenger denne høsten for å bygge en basis garderobe.

Nå som sommerferien er på hell og ritualet med å kle seg til jobb er i gang igjen, er det kanskje flere av oss som begynner å revurdere klesskapet. Er man ute på shopping er det vanskelig å prioritere baseplagg, men etter utallige «kles-kriser» før jobb, bør man kanskje vurdere å skifte ut noen partykjoler med et par enkle baseplagg. Det kan redde tiden din!

Å finne, og investere i de riktige plaggene, kan noen ganger være både tidskrevende og dyrt. Men trenger det å være sånn? Med noen få plagg kan du enkelt bygge din «basisgarderobe» som fint kan fungere til både jobb og hverdag. 

Basic topper

Basic-toppen kan virke som et kjedelig plagg å kjøpe, men enten man vil eller ei, så syns vi det er et must garderobeskapet. En enkel topp under en blazer kan være plagget som redder en dårlig morgen. Velg gjerne en basic topp i farger, som piffer opp jobbgarderoben din. Som oftest handler det om å velge baseplagg i god kvalitet som kan beholde farge og fasong, selv etter mange vask. 

Favoritter

Skjorter og bluser

Hvite eller duse pastell-fargede skjorter og bluser er det beste man kan investere i. De gjør kunsten og ritualet med å kle seg til jobben enklere. Vi er opptatt av klassiske plagg som har det lille ekstra og vi elsker lett bevegelige skjorter og bluser som kan styles både opp og ned. Velg en overdel som lett kan ta deg fra kontoret på morgenen til After Work-drinks på ettermiddagen.

Favoritter

Ane blouse kr. 799,-

Strikk

Høsten har kommet og strikk er også genialt å ha i jobbgarderoben. Feminin strikk i god kvalitet kan fremheve antrekket. Bruk strikk over en skjorte, en kjole, eller alene sammen med din favoritt jeans. 

Favoritter

Cille cardigan kr. 1295,-

Blazer

En blazer er et klassisk element som alle kvinner burde ha i klesskapet sitt. Det finnes flere typer blazere, sørg for å se etter den riktige passformen for akkurat din kroppstype. En skreddersydd blazer gir en elegant og stilig vri på ethvert antrekk. Ikke vær redd for å leke med forskjellige lengder og stoffer.

Favoritter

 

 

 


Legg igjen din kommentar

Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres.

Salg

Ikke tilgjengelig

Utsolgt