GRATIS FRAKT OG RETUR

5 tips til å få mest ut av salget! 🛍️

 

Sesongen for salg er rett rundt hjørnet og mange har allerede begynt å planlegge hva de skal kuppe. Det å være prisbevisst er smart, men dessverre er ofte realiteten slik at du ender opp med plagg du faktisk ikke bruker. Vi gir deg 5 tips som kan hjelpe deg til å gjøre bedre kjøp i salgsperioden, som både kan være bra  for lommeboken og miljøet.

 

  1. Få oversikt over garderoben din

Å få oversikt over hva du har i garderoben kan være lurt før du handler klær. Det kan være at den nye blusen du trenger faktisk ligger bakerst i skapet ditt, fordi du ikke har hatt tid å stryke eller steame den enda. Skapet ditt kan være fullt av skjulte og glemte skatter som du kan få inspirasjon til å style annerledes.

 

       2. Hva trenger du egentlig?

Har du sett gjennom skapet ditt og funnet ut at du virkelig trenger å freshe opp garderoben? Da er det lurt å tenke litt over hva du ønsker å prioritere, er det flere bluser og skorter, bukser, kjoler? Det er lett å bli overveld av alle valgene der ute og ende opp med bomkjøp. Det bidrar også til at du ikke ender opp med med 5 nesten helt like bluser fordi “de var billig”.

 

        3. Din stil

Det er veldig gøy å handle plagg som du vanligvis ikke gjør, men det er ofte grunnen til at vi ender opp med plagg vi faktisk ikke bruker. Velg derfor plagg som matcher stilen din samtidig som du har litt rom for å være vågal, uten å vippe over til “hva tenkte jeg egentlig på her”?

 

  1. 4. Basics


Det er viktig å tenke på hvor ofte du skal bruke plaggene du kjøper. Velger du plagg du skal faktisk bruke ofte blir det en bedre investering enn plagg du kanskje kommer til å bruke 1 eller 2 ganger i løpet av året. Basics kan virke som kjedelig plagg å kjøpe, men en enkel topp under en blazer kan være plagget som redder en dårlig morgen. Basics trenger heller ikke å være kun i svart og hvit, velge gjerne plag som passer fargepaletten i garderoben din.

 

        5. Tenk på kvalitet

Det å kjøpe noe som blir ødelagt eller mister fasongen etter 2 vask kan bli dyrt i lengden, se gjerne etter plagg med god kvalitet som kan vare lengre en bare et par vask. Husk også på at tekstilindustrien er en av de mest forurensende industrier i hele verden, det er derfor mange grunner til å velge plagg i god kvalitet som du får brukt ofte og lengre.

 

Håper du har fått et par nyttig tips om hvordan du kan handle litt smartere i salgsperioden :) 

 

Favoritter på salg: 
Legg igjen din kommentar

Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres.

Salg

Ikke tilgjengelig

Utsolgt