GRATIS FRAKT OG RETUR

5 søndagsritualer som kan gjøre hverdagen enklere!

Vi leter stadig etter måter å gjøre ukedagene enklere på, og det avhenger av hvordan du forbereder dem. Som Oprah sier “Time is the greatest gift you can give yourself”. Ta deg tid til å fullføre disse søndagsritualene og du vil merke at det vil hjelpe til med både maniske blåmandager og til å slappe av resten av uken. Så i stedet for å tilbringe søndagskveldene med å stresse over hvor det ble av helgen, prøv heller disse ritualene.

 

 

  1. Tøm vesken din

Å se i vesken min etter en hektisk arbeidsuke er som å se i vesken til Mary Poppins! Den er full av unødvending rot hvor jeg kun finner store ting som notatboken min. Til hverdags legger jeg nøklene i jakkelommen av frykt for å ikke miste både tær og livsgnist, mens jeg står utenfor leiligheten i -10 grader om vinteren for å lete etter nøklene. Jeg har gjort det til en vane å gjøre en decluttering hver søndag, det føles fantastisk å starte mandagen med en “clean” start - og en “clean” veske.

 

 

     2.  Detox din desktop

Er din jobb like hektisk som min, så kan jeg tippe på at du har tusenvis av filer på skrivebordet. Jeg gikk rundt lenge og tenkte at jeg ikke klarte å finne det jeg trengte raskt nok fordi jeg ikke hadde “tid” å rydde i filene mine. Ved å ha et ryddig skrivebord på starten av uken føler man seg litt mer organisert og du har mer plass til å lage rot i løpet av uken!

 

 

     3. Planlegg jobbgarderoben din

Har du noen ganger våknet opp på en mandag og prøvd å sjonglere mellom barn, frokost, tanker osv., mens du ser i speilet og tenker “Jeg har ingenting å ha på meg!!!”? Skapet ditt er fullt av skjulte skatter. Kanskje det er de skjortene og blusene som var ferdig vasket for to uker siden og som ligger bakerst i skapet fordi du ikke har hatt tid å stryke eller steame enda? Før du gir opp jobbgarderoben din kan du heller bruke litt tid på søndag på å planlegge hva du skal ha på deg resten av uken. Et lite tips til hvordan skjorter/bluser kan holde seg fine er ved å henge dem opp på badet etter vask og holde dem der til dagen etter. Det beste er om de er der mens du dusjer slik at steamet fra dusjen retter dem ut. 

 

 

    4. Planlegg måltidene dine

Er det noe som kan være stressende så er det dårlig samvittighet over hvor mye penger man bruker på lunsj hver dag eller hva man skal spise til middag når man kommer hjem etter en lang dag. Å planlegge måltider for en hel uke kan høres mye ut, men det er verdt det i lengden. Man sparer veldig mye tid ved å lage store mengder med base goodies som brun ris, quinoa, linser osv. Det varer fem dager i kjøleskapet, og man kan da lett tilsette proteinholdige matvarer og grønnsaker som man ønsker. 

 

 

    5. Takknemlighetsliste

Ja, du leste riktig: takknemlighetsliste. Research tyder på at når man er takknemlig er man mer lykkelig. Som vår Girlcrush Brene Brown sier: “We are not grateful because we are joyful, we are joyful because we are grateful.” Jeg må innrømme at jeg var veldig skeptisk til dette, men test det ut så kanskje du også merker at det hjelper deg med å se hverdagen med andre øyne. Du kan for eksempel starte med å skrive ned to ting du har vært takknemlig for hver søndag, og se om du ønsker å fortsette med det. Jeg lover deg at det vil hjelpe. 

 

Hva er dine søndagsritualer?

 

Oppdag feminine og klassiske vesker som passer perfekt til din jobbhverdag

 

 


Legg igjen din kommentar

Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres.

Salg

Ikke tilgjengelig

Utsolgt